Laserkalas

Vårat laserkalas är perfekt utformat så att barnen kan springa av sig inne på lasergame-banan för att sedan sitta ner och äta i lugn och ro. Vi låter barnen spela två omgångar lasergame à 20 minuter med en kort paus mellan matcherna där det finns utrymme för eventuella lagbyten.

Det är hög efterfrågan på våra laserkalas. Vid bokning av detta ber vi er mejla in följande uppgifter för snabb hantering:

Maxantalet på laserkalaset är 16 barn.

Namn
Telefonnummer
Fullständiga e-postuppgifter
Skriv ”Laserkalas” i ämneseraden

För att boka barnkalas ber vi er mejla in på barnkalas@latitude-59.se, det går även bra att fylla i vårat formulär här på hemsidan, kom då ihåg att kontrollera att ni lämnat korrekta kontaktuppgifter.

Mejlen är bemannad måndag – torsdag kl. 09.00 – 12.00, övriga dagar / tider besvaras dessa i mån av tid.

Grundavgiften är på 1650 kr för ett lasergamekalas, och gäller för upp till max 10 barn. Samma summa även om man t.ex. bara är sju eller
säg 8 barn. Blir man fler än 10, dock max 16, så betalar man 165 kr/barn, och den summan betalas på plats på kalasdagen!

Har ni EJ hittat något svar i er inkorg ber vi er att titta en extra gång i er skräppost, då vi för tillfället har haft problem med att flertalet av våra mottagare fått våra mejl direkt ner i den.

Vi arbetar aktivt på att försöka få ordning på detta, men uppmanar er vänligt att kika efter där.

Ladda ned kalasinbjudan i PDF-format här.

Våra öppettider