Företagsevent och kickoff

Vi har konferenslokaler inredda och utrustade för presentationer, möten och genomgångar. I våran nuvarande lokal får ni plats med upp till 30 personer och till hösten kommer vår andra konferenslokal stå färdig för grupper om 10-15 personer.

Det är minst lika viktigt att ha roligt utanför jobbet som på jobbet. Det är där vi kommer in. Det finns massor av anledningar att dra med kollegor ut på äventyr. För att lära känna varandra, få en bra start eller eller ett bra avslut på ett projekt. Eller för att det har gått väldigt bra den senaste tiden.

Det här är den perfekta chansen att få jaga kollegan genom vår lasergame-bana, banka chefen i bowling och regera på prispallen. Plocka fram det där drivet som får dig att gå till jobbet varje dag och kör så det ryker. Läs mer om våra olika aktiviteter här.

När vinnaren är korad, energin tagit slut och galenskaperna är över tycker vi att man ska fortsätta ha roligt en liten stund till. Avsluta med en härlig middag i vår restaurang där ni kan sitta ner i lugn och ro och prata med varandra.

Våra öppettider