Svensexa och möhippa

Tricket för en lyckad svensexa eller möhippa är en dag fylld med roliga aktiviteter, trevligt umgänge och mycket firande. Varför inte slå ihop gängen och anordna en svenhippa? Låt brud och brudgum tävla mot varandra eller låt dem samarbeta för att stärka banden och förena dem mot gemensamma fiender.

Svensexor och möhippor har länge varit synonymt med förnedring. Vi tror starkt på att de snarare ska förknippas med glädje och att det blir en dag värd att minnas. Kom ihåg att planera så att alla kan vara med. Det behöver inte kosta massor med pengar, inkludera en resa till okänd ort eller för den delen vara fullsmockad med aktiviteter som i slutändan resulterar i en stressig dag.

Vi hjälper gärna till med planering och inspiration så att dagen blir lyckad från början till slut. Våra aktiviteter är perfekta för olika typer av tävlingar och när ni är klara är det nära till mat och dryck. Läs mer om våra olika aktiviteter här.

I vår restaurang kan ni avnjuta en god middag och hämta andan. Passa på att prata om vilka äventyr ni varit med om och minnen ni delar. Det är ett perfekt tillfälle att utbringa en skål och fira den kommande bröllopsdagen.

 

Svensexa och möhippa på Latitude-59

2 aktiveter, fördrink, tilltugg 
Från 245:- / person

Kontakta:
Alexandra Nygård 073-507 30 39, alexandra@latitude-59.se

Våra öppettider