A’la carte

Förrätter

Toast skagen  139:-

på surdegsbröd med handskalade räkor, syltad rödlök och amerikansk löjrom  

Friterade getostbollar 109:-

med picklade gulbetor, rödbetskräm och knaprig bacon

Oxfilécarpaccio 134:-

med picklade kantareller, friterad kapris, tryffelmajonnäs, hyvlad parmesan och ruccola

Toast Pelle Jansson 144:-

på oxfilé med gravad äggula, rödlök, krasse och amerikansk löjrom


Varmrätter

Bouillabaisse  239:-

med torsk, lax, blåmusslor, handskalade räkor, havskräfta, aioli och vitlöksrostad surdegsbröd 

Rödingefilé  249:-

rullad i örter med havskräftsås, forellrom, bakade betor och mandelpotatispuré

Grillad lammytterfilé 269 :-

med vårrulle fylld med mandelpotatis, getost och torkade toamter samt en rostad vitlökssås och lingonchutney

Latitude-59´s oxfilepasta  199:-

med skogschampinjoner, taleggioost, grädde och ruccola

Latitude-59’s klassiska hamburgare  189:-

med bacon och Monterey Jack-ost, country fries samt en parmesan- och ruccoladipp

Grön ärtburgare  179:-

med marinerad halloumiost, pico de gallo, vitlöksyoghurt och country fries

Oxfilétournedo  349:-

med hummerbearnaise, rödvinssås smaksatt med tryffel, pommes Anna och smörslungade haricots verts

Vegetariskt: Vårrulle 189:-

fylld med mandelpotatis, getost, torkade tomater, grillad sparris och pico de gallo


Efterrätter

Creme Bruleé 99:-

gjord på Tahitivanilj med marinerade björnbär

Chokladfondant 99:-

med hemgjord vaniljglass och hallonsås

Citroncheesecake 99:-

med syltade körsbär, kanderade nötter och rostad kokos

Chokladtryffel 34:-


Barnmeny

Hamburgare  75:-

serveras med klassiska tillbehör, Monterey Jack-ost, dressing i skål, samt pommes frites

Pasta bolognese 75:-

Pannkakor  65:-

serveras med sylt samt grädde

Våra öppettider