Vecka 39

Måndag
Köttfärslimpa smaksatt med soltorkade tomater, basilika och fetaost serveras med kokt potatis och gräddsås
Stekt torsk med gräslökssås, bakad purjolök och ugnsrostad potatis

Tisdag
Köttgryta med svamp och morötter servera med potatispuré och syrad sallad
Havets Wallenbergare med räkröra, smörad potatis och bakad fänkål

Onsdag
Viltskavsgryta med potatispuré och rårörda lingon
Ångad kummel med spenatstuvning, kokta morötter och färskpotatis

Torsdag
Ört- och vitlöksgratinerad kycklingfilé med dragon- och senapssås serveras med krossad friterad potatis
Kallrökt lax med dillstuvad potatis och hovmästarsås
Ärtsoppa med fläsk och pannkakor med grädde och sylt

Fredag
Nattbakad karré med haricot vertes, bacon, gräddsky och rostad potatis

Vitvinsgratinerad rödspätta fylld med lax och räkmousse, sparris och pressad potatis

Veckan Veg.
Stekt tofu med couscoussallad, bakade körsbärstomater och örtkräm

Våra öppettider