Veckans Lunch v. 17

Måndag
Kyckling med röd currysås, ingefärspicklade äpplen och ris
Stekt spätta med dillmajonnäs, grönkål, citronette och örtpotatis

Tisdag
Fläsklägg med rotmos, senapssky och pepparrot
Bakad sej med stuvad spenat, morötter och brynt smör

Onsdag
Lasagne al forno med tomat och löksallad samt riven parmesan
Örtbakad alaska pollock med fänkålsveloute, gröna ärtor och kokt potatis

Torsdag
Rostbiff med potatissallad, betor, kapris och brynt smörvinigrette
Gravad lax med citron, fänkål och dillstuvad potatis
Ärtsoppa, pannkakor, sylt och grädde

Fredag
Baconlindad köttfärslimpa, lingon, gurka, potatispuré och gräddsås
Pankopanerad torsk med aioli, picklad blomkål och potatisstomp

Veckan Veg.
Rostad blomkål, matvetesallad, mandel, torkade tranbär och getostyoghurt

Våra öppettider