Dagens Lunch v. 46

Måndag
Raggmunk med stekt fläsk, rårörda lingon och smörstekta äppelklyftor
Stekt brödad strömming med skirat smör, rårörda lingon, citron & potatispuré.

Tisdag
Fläskkarré provencale med örtrostad potatis och vitlökssky
Pasta Frutti de Mare med torskfilè, räkor, kräftstjärtar i en smakrik tomatsås

Onsdag
Marinerad kycklingfilé med champinjonsås och säsongens primörer.
Pocherad torsk med citronsås, handskalade räkor, pepparrot & kokt potatis

Torsdag
Rapssida med äppelmustsås, potatispurè och smörstekta äpplen
Panerad rödspätta med remouladsås och dillslungad potatis
Ärtsoppa och pannkakor med sylt samt grädde

Fredag
Rostbiff med rödvinssky, västerbottenpaj och pepparrotskräm.
Sotad lax med pak soi och brynt sojasmör

Veckan Veg.
Halloumiburgare på briochebröd, picklad rödlök, bbq-dressing & bondfries.

Våra öppettider