Veckans Lunch v. 4

Måndag
Högrevsgryta med chili spiskummin, serveras med ris, bönor och paprikakräm
Torsk med rödbetor, kapris och brynt smör samt kokt potatis

Tisdag
Bakad fläsksida, rostade morötter, dillsky och hasselnötter
Ugnsbakad lax med aioli, rostad potatis och fänkålssallad

Onsdag
Rostbiff med potatissallad, kaprismajonnäs och picklad blomkål
Fiskgryta med skaldjurssås, saffransaioli och kokt potatis

Torsdag
Dillkött med kokt potatis och syrade morötter
Operaströmming med brynt smör, citron och potatispuré
Ärtsoppa och pannkakor, med sylt samt grädde

Fredag
Kalventrecote med rostad vitlöksmajonnäs, rostade rotsaker och rödvinssky
Stekt spätta med äppelvinigrette, grönkål, potatisstomp och rostad mandel

Veckan Veg.
Pasta med pesto, parmesan, rostad mandel och bakade tomater

Våra öppettider