Veckans Lunch v. 47

Måndag
Kyckling med currysås, äpple och stekt ris
Bakad sej med örtvelote, morot och potatisstomp

Tisdag
Stekt fläsk med löksås, kokt potatis och grönkål
Panerad torsk med tartarsås, picklad blomkål och potatispuré

Onsdag
Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis
Rödspättarullader med saffranssås, kokt potatis och fänkål

Torsdag
Biff Lindström med kapris och rödbetor, skysås och rostad potatis
Rimmad lax med dillstuvad potatis och citron
Ärtsoppa, pannkakor, sylt och grädde

Fredag
Fläskkarré med bakat äpple, syrad kål och krossad potatis
Havets Wallenbergare med potatispuré, ärtor, lingon och brynt smör

Veckan Veg.
Bakad rotselleri med matvete sallad, syrad rotselleri, rosmarinkräm och riven parmesan

Våra öppettider