Lasergame

Förbered er för krig! Beroende på vilken nivå ni vill spela på finns det olika spelformer. Spela alla mot alla eller i lag.

Lasergame är en populär sport som även är känt under namnen Laserdome och Laser tag. Utrustningen består av en väst och en laserpistol. Spelar ni i lag finns även stationära mål, ofta placerade i vardera lags bas. I västen finns en mottagare som reagerar när man träffar med IR-lasern från pistolen. Ni behöver inte vara oroliga, lasern är helt ofarlig och skadar varken ögonen eller huden.

Lasergame

Pris och tidsåtgång

Matcherna är 20 minuter långa och ni kan välja om ni vill boka hela banan för er själva eller komma på drop-in.

Drop-in kostar 100kr/person.
Bokning av hela banan kostar 950kr. Priset gäller för upp till 10 personer därefter tillkommer ytterligare 95kr/person upp till max 16 personer.

Läs mer om lasergame +

Om lasergame

Spelet går ut på att skjuta motståndarna och självklart undvika att själv bli träffad. Blir du träffad har du några sekunder på dig att söka skydd innan det går att skjuta på dig igen. Under tiden du är träffad kan du heller inte skjuta på någon annan men så fort din väst aktiveras igen är du åter med i spelet.

På vår 500m² stora bana som är fördelad på två våningar finns det fullt med gömställen och utsiktsplatser. UV-belysning i kombination med musik som dundrar ur högtalarna skapar rätt stämmning. Hitta ditt favoritgömställe gör dig redo för attack när fienden smyger runt hörnet.

Lasergame kan spelas av alla och är ett populärt val vid barnkalas. Men bara för att det är populärt på barnkalas betyder det inte att man inte kan utmana hela kontoret på krig. Vi uppmuntrar det till och med!

Minimera -

Våra öppettider