Minigolf

Minigolf behöver inte begränsas till sommaren. På Latitude-59° hittar ni äventyrsgolf inomhus med 9 hål redo för alla typer av festligheter. Vi har byggt upp en idyllisk miljö av konstgräs, palmer och stenar.

Ta med hela familjen för att fira födelsedagar eller bara för att få släktträffen alla pratar om att bli av. När det vankas svensexa och möhippa är golf en jätterolig aktivitet. Men om vädret inte tillåter eller om ni vill hinna med flera saker på en och samma dag är minigolf den gyllene medelvägen. Speciellt på Latitude-59° där ni kan kombinera fler av våra aktiviteter och utmana varandra i en trekamp. Bangolf är också ett perfekt sätt att umgås med sina kollegor utanför arbetsplatsen. Vem vet, ni kanske har mer gemensamt än ni tror – Äventyrsgolf till exempel.

Minigolf

Pris

En runda minigolf kostar 65kr/person. Vill ni hellre spela två rundor kostar det 95kr/person.

Läs mer om minigolf +

Om minigolf

Aktiviteten är utformad för att alla ska kunna vara med. Minigolf kräver inga förkunskaper, har du aldrig hållit i en golfklubba förut så kan det här vara ett perfekt första tillfälle.

Till skillnad från andra tävlingar vill du inte vara den med högst poäng. I äventyrsgolf gäller det att på så få slag som möjligt få ner bollen i hålet. Om du inte lyckas få ner bollen i hålet under sju slag tilldelas du automatiskt sju poäng.

Det finns några saker du kan tänka på för att öka dina chanser att få till en riktigt bra runda. Tänk till exempel på att ha fötterna axelbrett isär. Bollen vill du ha ungefär en fotlängd framför dig centrerad mellan dina fötters position.

Har du hålet till vänster om dig ska du hålla vänster hand nederst på handtaget och tvärt om om hålet befinner sig till höger om dig. På så sätt får du ett bättre grepp och mer kontroll över klubban.

Lätt böjda knän och en avslappnad kropp hjälper dig få en mjuk sving i golfklubban.
Kom ihåg att inte slå för hårt, bollen ska rulla snarare än flyga i minigolf.

Minimera -

Våra öppettider